Σύντομο Ιστορικό

Η SK Analysis ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών ενός βιοπαθολογικού - μικροβιολογικού εργαστηρίου. Στηριζόμενη στην καλή γνώση του αντικειμένου έγινε γρήγορα μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο.

 

Από το 1992 ξεκινά η δραστηριοποίησή της και στον χώρο της Βόρειας Ελλάδας μέσω του υποκαταστήματος που δημιουργείται στη Θεσσαλονίκη.

 

Το 1999 αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση των προϊόντων της γνωστής, και στον Ελλαδικό χώρο, εταιρίας Elitech. Ξεκινάει η προώθηση της νέας σειράς προϊόντων της εταιρίας σε υγρή μορφή που αντικαθιστά τις παραδοσιακές συσκευασίες λυόφιλου μορφής.

 

Για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στο χώρο των διαγνωστικών προϊόντων κλινικής χημείας, παρουσιάζει το 2003 το βιοχημικό αναλυτή Prestige 24i της ιαπωνικής εταιρίας Tokyo Boeki. Στα χρόνια που έχουν περάσει ο αναλυτής πλέον έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους αναλυτές της ελληνικής αγοράς.

 

Με το ξεκίνημα του 2007, ξεκινάει και η αντιπροσώπευση της εταιρίας International Microbio που ειδικεύεται στο χώρο των μικροβιολογικών προϊόντων διάγνωσης.

 

Σήμερα, η SK Analysis χάρη στη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της και τις λύσεις ποιότητας που έχει να προτείνει εξυπηρετεί ένα ευρύ αριθμό συνεργατών που περιλαμβάνει ιδιωτικά εργαστήρια και κέντρα, κλινικές, νοσοκομεία και ακαδημαϊκούς φορείς.

 

 

 

Made with Namu6